Andmekaitsetingimused

Privaatsuspoliitika

Kliendi isikuandmete kogumine ja töötlemine

Müüja kasutab kliendi isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega. Müüja kogub isikuandmeid e-poe konto registreerimisel ja/või tellimuse esitamisel. Müüja kogub isikuandmeid, mis on vältimatult vajalikud e-poes esitatud tellimuste täitmiseks ning kliendiga kontakteerumiseks. Kogutavateks isikuandmeteks on andmed, mida küsitakse kliendilt konto registreerimisel ja/või tellimuse vormistamisel (ees- ja perekonnanimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress, ostukorvi sisu ja ostude ajalugu, valitud kättetoimetamise sihtpunkt).

Müüja kasutab kogutud isikuandmeid e-poes esitatud tellimuste täitmiseks (sh tellimusega seotud teadete edastamiseks), tellimuste kättetoimetamiseks ning kliendi eelneva nõusoleku korral uudiskirjade ning kliendipakkumiste saatmiseks. Müüjal on õigus kogutud isikuandmeid kasutada kliendi ootuste paremaks mõistmiseks ja sellest lähtuvalt personaalsete pakkumiste tegemiseks.

Isikuandmete muutmine

Konto registreerimisel esitatud andmeid on kliendil võimalik näha, muuta ja kustutada Ilukutse kliendikeskkonda sisse logides. Kliendi loal on andmeid võimalik muuta ka Ilukutse töötajate poolt.
Kui klient on avaldanud soovi saada uudiskirju ja/või personaalseid pakkumisi, on kliendil alati õigus nendest loobuda, saates vastavasisulise teavituse e-posti aadressile info@ilukutse.ee või klikkides uudiskirja lõpus vastaval lingil.

Isikuandmete kaitse

Kliendi esitatud isikuandmeid töödeldakse kooskõlas vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega. Müüja rakendab kõiki ettevaatusabinõusid kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. Müüja ei edasta kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele, välja arvatud teenustepakkujad, kellega koostöö on otseselt vajalik e-poest ostu sooritamisel ning tellimuse kliendini toimetamisel (makselahendusi ning kullerteenust pakkuvad ettevõtted, raamatupidamisteenused). Vastavatele osapooltele edastatakse andmeid ulatuses, mis on minimaalselt vajalikud vastava teenuse osutamiseks.

Küpsiste kasutamine

Me kasutame oma veebilehel järgmiseid küpsiseid.

Funktsionaalsuse küpsised aitavad veebilehel navigeerida ja kasutada funktsioone nagu “Lisa ostukorvi”. Analüütilised küpsised aitavad mõõta ja analüüsida klientide käitumist meie veebilehel ja seeläbi parandada funktsionaalsust ja ostukogemust. Kliendi eelistuste küpsised jätavad meelde külastaja eelistused nagu keel ja asukohamaa, mis aitab teha sinu ostlemiskogemuse sujuvamaks. Reklaamiküpsiseid kasutame sulle asjakohaste reklaamide näitamiseks ja oma reklaamikampaaniate efektiivsuse mõõtmiseks.

Meie veebilehte kasutades nõustud nende küpsiste kasutamisega. Enamik veebilehitsejaid on vaikimisi need küpsised lubanud, aga saad alati küpsiste seadeid muuta veebilehitseja menüüst “Seaded”. Juhime tähelepanu, et küpsiste mittevõimaldamisel võivad mõned veebilehe funktsioonid mitte töötada ja sinu kasutajakogemus selle läbi kannatada.

Kasuta sooduskoodi ESMASPÄEV lisa allahindlus -15% * kuni 06.09.
lisati ostukorvi.
Vormista tellimus